Lyserød sweatshirt

Find en sød pink eller lyserød sweatshirt her på siden, der kan give nyt liv til din stil. En sweatshirt er både pæn og behagelig, og den er uundværlig i enhver garderobe. Er du til lækre farver, så finder du garanteret hvad du mangler her på siden.

En sweatshirt er en dejlig varm bluse, der typisk er fremstillet i tyk bomuld med en blød inderside. Lyserøde og pink sweatshirts sætter farve på hverdagen og er en nem måde at få noget feminint ind i dit udvalg af tøj.

Passer til mange lejligheder

Noget af det bedste ved de trøjer du finder her på siden, er, at de passer til mange forskellige anledninger. Alt efter hvad du sætter blusen sammen med, kan den bruges både til hverdag, sport eller en tur i byen.

Sæt den sammen med leggings og et par cool støvler, og så er du klar til en dag på jobbet eller på studiet. Du kan også bruge den sammen med et par løbetights og have den på til dagens løbetur.

Køb en lyserød sweatshirt online - Se udvalget her!

Her fra siden kan du nemt og hurtigt klikke dig videre og købe dig en ny, pink eller lyserød sweatshirt online. Kig igennem udvalget, og find den der passer til din personlighed og stil.

Viser 6 ud af 6 resultater
Garcia sweatshirt, pink
-70%
Garcia sweatshirt, pink
349.00 DKK.
Pris 104.70 DKK.
Clique Basic Roundneck trøje, Lys Pink
Clique Basic Roundneck trøje, Lys Pink
Pris 149.00 DKK.
Clique Basic hættetrøje, Lys Pink
Clique Basic hættetrøje, Lys Pink
Pris 169.00 DKK.
Snickers sweatshirt m. logo, Lyserød
Snickers sweatshirt m. logo, Lyserød
Pris 459.00 DKK.
Palme sweatshirts - woman
Palme sweatshirts - woman
Pris 560.00 DKK.
Dolce & Gabbana Pink Angel DG Devotion Velvet Sweater
-30%
Dolce & Gabbana Pink Angel DG Devotion…
11759.00 DKK.
Pris 8,231.00 DKK.